fbpx

FORPREMIERE: Duoen Alpas Ave er klar med et energisk, stemningsmættet poptrack

Foto: Jeppe Tyche Vinum

Den danske duo Alpas Ave er nu klar med deres anden single i rækken, og den har et drømmende og unikt udtryk.

Den elektroniske duo Alpas Ave, som består af Marianne Ernst Dam og Martin Pilgaard Grishauge, debuterede tilbage i februar med sangen “Black Mirror”, der viste et helt særligt og ambitiøst udtryk, hvor symbolik og æstetik er et bærende element, der bliver undersøttet af kraftfulde lydflader og en skrøbelig teatralsk vokal.

Nu er duoen klar med deres næste single i rækken. Sangen hedder “You Betray”, og er på samme måde som førstesinglen et interessant og unikt udspil. Den nye single er dog mere poppet, men den bibeholder stadig det eksperimenterende elektroniske univers, der kendetegner Alpas Aves lyd. Sangen bærer præg af en gennemtrægende vokal leveret af Marianne Ernst Dam, der giver sangen et spændende og drømmende udtryk, da de gør brug af autotune i omkvædet, hvilket løfter sangen til at endnu mere spændende niveau. Produktionen er båret af storslåede lydbilleder der skaber en unik og anderledes stemning i sangen.

Er du også helt pjattet med store elektroniske popproduktioner, så bør du helt sikkert tjekke Alpas Ave og deres nye single “You Betray” ud, som vi i dag er stolte af at kunne afholde forpremiere på.

Videoen er skabt i samarbejde med kunstneren Jeppe Tyche Vinum

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com