fbpx

FORPREMIERE: Schwarze Fiktion udforsker forelskelsen i nattelivet på ny musikvideo

Foto: Asbjørn Kragh

I morgen udgiver Schwarze Fiktion deres anden single “Miami” fra deres kommende EP, og vi har fået lov til at afholde en eksklusiv forpremiere på sangen og den tilhørende musikvideo.

Det er ikke første gang, vi har fået æren at have forpremiere på Schwarze Fiktion. I marts var det på deres førstesingle “Cool Bikini Cool“, som vi havde set frem til, siden vi så dem på Blossom Festival 2020. Denne gang udgiver de “Miami” med tilhørende lysende musikvideo. Om nummeret fortæller forsanger Bo Skjelmos:

På ”Miami” afsøger vi den lyse og sorgløse side af ‘Den Sorte Fiktion’. Vi udforsker parforholdet gennem en øjebliksskildring af to elskendes rejse gennem storbynatten i en cinematisk fortælling om forelskelse som en tids- og aldersløs tilstand. “Miami” er billedet på den intense forelskelse, vi alle bliver grebet af, og fungerer som et håb og tilflugtssted i Schwarze Fiktions skildring af menneskets svindende rolle i en distancerethøjteknologisk nær fremtid. En bevægelse hen imod “Maskinen”, der kompromisløst overtager mere og mere terræn.

Det er svært at sidde stille til “Miami”, der med sit hårdslående trommebeat og ørehængende instrumentalstykke får hjertet til at banke. Musikvideoen lægger sig perfekt til nummeret, der med lysende projektioner og menneskekroppe viser Schwarze Fiktions fokus på intimitet og teknologi. Se den flotte musikvideo og nyd “Miami” herunder:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com