fbpx

Fremadstormende GRETA følger op på sin nyligt udgivne EP med en spritny single

Foto: Irene Kleisdorff

Det er ikke længe siden at GRETA udgav sin anden EP i rækken, og nu er hun allerede klar med et nyt lækkert nummer.

Den blomstrende artist GRETA har bestemt ikke lagt på den lade siden hun udgav sin debut EP Ardent Spring, Pt. 1. Efterfølgende udgav hun sangen “Daughter”, og senest var hun aktuel med hendes anden EP Wild and Young. GRETA var derudover også annonceret til dette års vækstlagsprogram på Roskilde Festival, der som bekendt ikke bliver afholdt i år på grund af corona-krisen. Man man skal heldigvis ikke lede længe for at finde ny musik fra den spirende pop-komet.

Den tyskfødte sanger har nemlig gjort sig bemærket igen med sin nye single “Hydrogen”, som er hendes første udspil siden sin seneste EP. Singlen er andet udspil fra den kommende EP Ardent Spring Part 2. Sangen har taget inspiration fra GRETAs fascinationer for stjernernes lys. Selv fortæller hun:

– Jeg kom til at tænke over, hvorfor stjerner lyser. Og hvordan vi som mennesker modtager og skaber lys. Hvordan kan lyset trænge ind i mig, når det føles som om mørket sidder lige der, hvor brystkassen forskanser mig hårdest og mest uigennemtrængeligt? Stjerner på himlen lyser, fordi de omdanner hydrogen til helium, og kraften i den omdannelse skaber lys. Så hydrogen er en eksplosiv katalysator for lys, kan man sige – og i sangen bliver det symbolsk for overvindelse af det indre mørke

Du kan lytte til GRETAs nye lækre single “Hydrogen” her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com