fbpx

Goss varmer din weekend op med sin nye single “Country Boy”

Foto: Magnus Bach & Kristian Kirk

Goss er i dag klar med endnu en skøn sang til samlingen, og denne gang tager han os en tur med ud på landet.

Der kan efterhånden ikke herske nogen tvivl om at producer, sanger og sangskriver Goss, har vist sig som et stærkt bud på et vaske ægte pop-håb her i landet. Han brød for alvor igennem som soloartist i 2016 med udgivelsen af “I Want To Know?????”. Senest udgav han i starten af febuar, sammen med den fremadstormende artist Selma Judith, sangen “Fighting For The Gospel”, der viste at de to uden tvivl er et dream team.

Nu er Goss heldigvis tilbage på banen igen, og denne gang med sangen “Country Boy”. Som titlen antyder handler den om at vokse op på landet, og om at blive voksen i storbyen. Den handler om en længsel efter naturen, men samtidig også en følelse af at have svært ved at slippe det urbane by-liv. Goss skrev sangen sammen med sin gode ven Mads Koch sidste sommer, hvor de pakkede to guitarer og drog mod naturen for at skrive sange.

Sangen har også fået sig en dertilhørende musikvideo, der med æstetiske billeder af artisten selv, afspejler sangens handling i forskellige settings. Du kan lytte til sangen og se videoen herunder:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com