fbpx

HARKO har sat kurs mod det uendelige univers

Foto: PR

Danske HARKO er ude med tredje single fra deres eventyrlige rumfortælling og varsler kommende EP til september.

Efter de rumfikserede singler “I Can Feel You When I’m Soaring” og “Trip to Pluto” er det danske band HARKO nu ude med deres tredje udgivelse, som fortæller om eventyrrejsende i det ydre rum. “Sparks Above” er en fortsættelse på tidligere nævnte “Trip To Pluto”, og de er ikke ligeså dystre og sørgerlige, som man ellers kunne tro. Selv fortæller Anders Villemoes fra bandet:

Nogle gange kan man blive mindet om, at man ikke kan leve uden andres ynde og velsignelse. Det tror vi mest, sangen handler om. De her singler kan jo godt lyde til at omhandle meget bedrøvelige omstændigheder, men jeg tror, at vi alle i bandet tro på og ser det som fortællinger om udfordringer, der kan håndteres og overkommes, selvom det ser svært ud i starten.

Nummeret udskiller dejlige 80’er vibes og er en skøn tilføjelse til de tidligere numre om rumeventyr, som til september bliver en del af kvintettens næste EP, som opsamler på temaet.

Lyt til “Above Sparks” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com