fbpx

Horse and Bass udgiver en forførende dobbeltsingle, og har oven i købet et par gæster med

Foto: Sara Mårtensson

Den svenske artist er nu klar med den tredje dobbeltsingle i rækken, og den emmer af lækre 60’er rockede toner.

Svenske Jonas Gustafsson, som laver musik under navnet Horse and Bass, ser projektet som et frirum hvor han kan lade sin kreativitet flyde. Og på trods af at han har sine to bedste venner med sig, understreger han at de ikke er et band men mere en forbindelse mellem dem, hvor de kan udfolde sig og udfolde deres musikalske idéer. Horse and Bass debuterede tilbage i 2019 med dobbelt singlen “Horse/Man”, og har siden da udgivet en anden dobbeltsingle “The German/ The Lagoon”. Nu er er de klar deres næste dobbeltsingle i rækken.

Denne gang hedder den “Bassketball/Rockin’ Horse”, og på nummeret “Bassketball” får de selskab af Livemusiq og Nathalie Cuti, der er med til at gøre nummeret fyldstgørende og anderledes. Horse and Bass har nemlig en ret rocket lyd, der bliver udfordret på denne ene del af dobbeltsinglen. Dog er den anden del “Rockin’ Horse” et mere 60’er rocket inspireret nummer, hvor den får fuld power på trommer og distorted guitar. Du kan lytte til Horse and Bass’ nye dobbeltsingle “Bassketball/Rockin’ Horse” her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com