fbpx

Innovative Artist Academy er en hjælpende hånd til dig, der gerne vil udleve musikdrømmen

Foto: Stock

Innovative Artist Academy er et karriereforløb, hvor du kan blive klogere på, hvordan du som udøvende artist slår igennem. Ansøgningsperioden for efterårskurset er nu åben, og hvis kunne tænke dig at vide mere om musikbranchen, kan du læse om det skræddersyede forløb her.

Den danske musikscene er efterhånden fyldt med spændende og interessante artister, der alle har sat sit præg på den etablerede musikbranche. Derfor kan det være noget af en opgave at finde rundt i branchen og få svar på, hvordan du som udøvende artist når ud over hjemmestudiet og hen til de fede spillejobs. Dette kan Innovative Artist Academy hjælpe dig godt på vej med.

Det kompetencegivende forløb kan tages både i Roskilde og i Aarhus, og det vil kunne give dig en hjælpende hånd til, hvordan du finder rundt i det danske musiklandskab. Den fremadstormende artist Bbybites, med det borgerlige navn Martha Maj, er tidligere kursist på Innovative Artist Academy og hun udtaler dette om hendes oplevelse med forløbet:

At have været en del af Innovative Artist Academy har åbnet en hel ny verden – jeg har fået et ufatteligt stort billede af, hvad det vil sige at skulle bevæge sig som artist i musikbranchen, blandt andet hvad man kan forvente af andre og af sig selv. Derudover møder man de sødeste lærere, “drømmere” og kreative hoveder, der viser interesse i at lære fra sig, hvilket er enormt inspirerede. Jeg ville virkeligt ikke have været det foruden.

Om forløbet

Kurset består af syv moduler, som fordeler sig over seks lørdage. Det er derfor stadig muligt at deltage, selvom du eksempelvis går i skole eller arbejder i hverdagene. På modulerne får du blandt andet undervisning i emner som pladekontrakter, booking, management, sangskrivning og generel kendskab til musikbranchen. 

Når du har gennemført modulerne, får du et kursusbevis, som du blandt andet kan bruge til dit CV. Du bliver oven i købet inviteret til en lukket Facebook-gruppe for tidligere kursister og branchefolk, som man kan bruge til at udvide sit netværk i musikbranchen og deltage i netværksbegivenheder.

Forløbets undervisere er erfarne branchefolk, der kommer fra forskellige afkroge af branchen, og som ved en masse om booking og management til artister, og som vil dele ud af deres egen erfaring.

Så kunne du godt tænke dig at stifte kendskab til musikbranchen og få et skub i den rigtige retning, så er Innovative Artist Academy måske noget for dig. Du kan sende din ansøgning til efterårets forløb lige her, hvor du også kan læse mere om de forskellige moduler.  

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com