fbpx

Ioulus har en klar mission med hendes nye single

Foto: Elena Hybel 

Den danske artist Ioulus er nu klar med sin anden single i rækken, og den gemmer på et stærkt budskab.

Sangskriver, producer og sangerinden Ioulus, med det borgerlige navn Julia Becker Jakobsen, udgav sin første single “Am I on Fire” tilbage i slutningen af marts, og i den uge kunne man finde den på playlisten Nordiske Hits. Dette første udspil viste et smukt pop/elektronisk udtryk, der gjorde os spændte på, hvad hun ellers havde at byde på.

Nu er hun klar med det andet udspil i rækken. Sangen hedder “Lemonade Laguna”, og denne gang er musikken mere præget af en soulet vibe, der passer utroligt godt til det sensuelle univers. Sangen gemmer på et stærkt budskab, som Ioulus har en klar mission med, nemlig at sætte fokus på kvinders nydelse og den store uvidenhed der er omkring den kvindelige anatomi. Selv fortæller hun:

Jeg stillede blandt andet dette spørgsmål: “hvad tænker du, når jeg siger kvinders orgasme?” Og til det svarede 8 ud af 10 mænd som det første; “MYSTIK”. Min oplevelse er, at vores kultur, forskning og historie har fokuseret enormt meget på den mandlige seksualitet, nydelse og orgasme – derfor har jeg skrevet Lemonade Laguna. Mere tid og mere fokus på kvinder og deres orgasmer og nydelse.

Du kan lytte til Ioulus stærke udspil “Lemonade Laguna” herunder:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com