fbpx

JEREMYTRoY bryder op af undergrunden med hårdtslående hiphop-debut

Foto: Ann Sofie Fabricius

Aarhus-baserede JEREMYTRoY gør debut med singlen “Twentyseven”, trods flere års erfaring som hypet livekunstner.

På den danske hiphops undergrundsscene er JEREMYTRoY ikke et ukendt navn, og har senest givet koncert på Loppen, men det er først nu, at rapperen med det forrygende liverygte gør officiel debut. Singlen “Twentyseven” er et groovy og lofi-elektronisk nummer, der på sin vis er både behageligt og blødt men også skarpt og hårdt.

Den dansk-amerikanske rapper producerer selv sin musik, og det høres også på den tydelige dedikation i stemmen, samt en udstråling af autencitet. Nummeret er det første udspil fra en kommende debut-EP, og vi ser frem til at høre mere fra den nye hiphop-komet fra Aarhus.

Hør “Twentyseven” her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com