fbpx

Josephin Bovién leverer silkeblød rødvins-R&B på ny single

Foto: Mira Campau

Den danske R&B-babe Josephin Bovién er i dag ude med sin nye brandvarme single “Cherry Boy”.

En af de mest spændende og lovede artister, der ligger og spirer i den danske undergrund, er R&B-musikeren Josephin Bovién. Hendes debutalbum, Caramel Babe, fra 2018 er den perfekte plade til en afslappende rødvinsaften i en blød veloursofa. Sidst vi oplevede den danske diva var til VEGA’s Udvalgte, hvor hun lukkede ballet med sin selvsikre attitude og tryllebindende groove.

Nu er musikeren ude med endnu et stærkt udspil. Det er hun med singlen “Cherry Boy”, der er skrevet som en reflektion over hendes forhold til sin lillebror og deres barndom sammen. I sangen kommer det til udtryk karakteriseret af et kirsebærtræ i deres barndomshave. Teksten er poetisk og sammen med de rytmiske lydflader tegnes minderne om sommer og blomstrene kirsebærtræer let på inderside af øjenlågene.

Med et fyldigt beat og en saftig stemme er det et nummer, der er svært at modstå. Som en ung Solange er Boviéns musik fyldt med æstetisk og kunstnerisk helhed. Hendes ærlige og personlige tilgang i hendes tekster er som en relaterbar kappe båret af en underspillet selvsikkerhed.

Sangen er produceret af Josephin selv og i samarbejde med musikeren og produceren Max Graef. Med denne single varsles der en tilhørende musikvideo, og at der snart vil lande et followup til hendes debutalbum. Der er altså meget godt at se frem til – men indtil da kan du her give den solbeskinnede single “Cherry boy” et lyt:

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com