fbpx

Kickstart din karriere i musikbranchen

Foto: Stock

Drømmer du om en karriere indenfor musikbranchen, eller ønsker du blot at udvide din viden og kompetencer indenfor feltet, så er Innovative Music Management måske noget for dig.

Uden et stort netværk og et spækket CV er det næsten umuligt at få en fod indenfor i den lukkede musikbranche. For en musikentusiast, der måske går med en drøm om at blive Roskilde Festivals nye booker, Warner Musics næste Artist Manager, eller måske starte sit eget pladeselskab, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvor man skal begynde. Det kan et kursus i Innovative Music Management, hjælpe dig på vej med.

Hvad er Innovative Music Management?

Innovative Music Management er Nordens største musikbrancheforløb udviklet af den danske virksomhed B Group, som har haft stor succes i Danmark såvel som Sverige. Deres mål er at udvikle talenter indenfor de kreative brancher som for eksempel musikbranchen. Under forløbet Innovative Music Management vil du stifte bekendtskab med etablerede branchefolk og skabe grundlag for en karriere i branchen.

Simon Mark Sørensen er manden bag forløbet og med mere end 10 års erfaring – blandt andet har han arbejdet med product management og A&R på verdens største pladeselskab Universal Music – har han skabt et forløb, som er skræddersyet til arbejdslivet og virkeligheden bagefter. Da Simon selv ved hvor svært det kan være at finde sin plads i branchen, og kender til de problemer man kan støde ind i, har han skabt en komplet pakke, hvor man møder stærke undervisere, får en lang række kompetencer og skaber et stærkt netværk, som altsammen har fokus på at hjælpe dig på vej. Foløbet er derfor et springbræt og en guidende hånd ind i den konkurrencedygtige musikbranche.

Hvad bliver man undervist i?

Kurset strækker sig over syv intense moduler fordelt over seks lørdage, hvor kursisterne vil blive undervist med konkrete cases om alt fra Kickoff, forretningsforståelse og SoMe til projektledelse og partnerskaber. Også det komplekse begreb Musikaftaler vil man komme helt ind under huden på. Derudover får man adgang til et stort netværk af branchefolk og vil ligeså blive undervist af allerede veletablerede folk fra feltet.

Tidligere deltager og kursist Zofie Winther, der nu studerer Music Management på Rytmisk Musikkonservatorium, har blandt andet udtalt om kurset:

Alle, der gerne vil have en dybere forståelse for musikbranchen og nogle af de faktorer, der gør sig gældende, burde starte med at melde sig til Innovative Music Management. Der findes ikke noget mere motiverende end en gruppe folk med delte interesser og ambitioner krydret med top-engagerede og inspirerende undervisere.

Da forløbet gerne vil vedholde dets høje niveau, er der kun et begrænset antal deltagere på forløbet, hvilket gør, at man får rig mulighed for, at skabe personlig kendskab til det faglige såvel som praktiske områder i musikindustrien. Så hvis du altid har drømt om at arbejde med musik, eller hvis du allerede er på vej ind i branchen, men mangler det sidste skub, så tilmeld dig forårets forløb på Innovative Music Management her.

Ansøgningsfristen er søndag den 24. maj, så tøv ikke med at få sendt din ansøgning afsted.

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com