fbpx

Kirstine Stubbe Teglbjærg er gået sammen med den Grammy-vindende, ungarske duo Belau på ny single

Foto: Tine Bek

Blue Foundation-forsangeren kunne i fredags løfte sløret for en splinterny single, som hun har lavet i samarbejde med Ungarske Belau.

Kirstine Stubbe Teglbjærg er tidligere vokalist og sangskriver i den anerkendte triphop-pionér-gruppe Blue Foundation. I 2013 udgav hun sit første album “Hamskifte”, som hun selv skrev og producerede. Nu er hun klar med sangen “Rapture”, som hun har lavet i samarbejde med den Grammy-vindende ungarske, elektroniske duo Belau. Sangen “Rapture” emmer af en drømmende pop-vibe, som bliver båret af Kirstine Stubbe Teglbjærgs helt igennem smukke, bløde og luftige vokal. Selv fortæller hun om sangen:

“Rapture” er skrevet ud fra et ønske om at gøre op med blindt knokleri og dét at tvinge ting igennem med viljens kraft, uden eksempelvis at lytte til kroppens signaler eller tage hensyn til andre. Sangen udtrykker en længsel efter at udfolde livet på en helt anden måde, der er mere fri, (selv)kærlig og nydelsesfuld – i stort og småt. Sangen udtrykker en længsel efter en sammensmeltning med naturens rytmer, både fysisk og symbolsk og efter en ny måde at være i verden på, hvor man hverken driver rov på sig selv, klodens ressourcer eller andre mennesker

Sangen blev i øvrigt skrevet på afstand Belau i Ungarn og Kirstine i Danmark, dog før coronakrisen, hvilket sætter et fint perspektiv på de nuværende omstændigheder og derfor er den perfekt til at sætte ord på det verden går igennem i øjeblikket. Du kan lytte til Kirstine Stubbe Teglbjærg og Belaus nye single “Rapture” og se den fine animerede video til her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com