fbpx

Luca Stereos debut giver forårskriller i maven

Foto: Rasmus Weng

I dag har den danske duo Luca Stereo debut – og hvilken af af slagsen! Lyt til “Cheating With God” nederst i artiklen.

Luca Stereo består af sanger Emil Lagoni og producer Jeppe Engelbrecht, der i dag er ude med deres debutsingle ”Cheating With God”. Efter et par år, hvor de med legesyge og fantasi har udviklet deres musik, er de endelig klar til at gå i luften, og der kommer mere fra den splinternye duo over sommeren.

“Cheating With You” har den perfekte slow weekendvibe over sig, og man kan ikke helt lade være med at crushe på Emils stemme, der sender søde ord ens retning – eller det føles i hvertfald sådan. De akustiske elementer lugter lidt af sommer og forårskriller i maven, og hvis situationen havde været anderledes havde “Cheating With God” sikkert været grund til mange tætte slowdances. Lyt til den dejlige debut fra Luca Stereo herunder eller på Spotify på vores UIMODSTÅELIG-playliste.

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com