fbpx

Mercedess debuterer med lækker elektropop-sang

Foto: Alona Vibe

Den danske artist Mercedess er i dag klar med sin allerførste single, der viser, hvorfor hun fortjener en plads på den danske musikscene.

Den danske sanger Mercedess kan i dag løfte sløret for sin debutsingle “Shy Gangster”. Sangen er fyldt med bløde og lækre melankolske toner, der understøtter den interessante gangster-pop stil. Hendes univers er drømmende, følsomt, fuld af personlig attitude og længselsfulde historier, hvilket kommer frem på hendes første single. Selv fortæller hun om musikken:

Min musik består af følelser, fantasi og intuitiv skabertrang. Jeg kan ikke lade være med, at tænke i melodier og historier. Sådan er det, og sådan har det altid været.

På trods af at hendes første single netop er udkommet, har hun allerede gjort sig bemærket. I efteråret spillede hun support for det storhittende band Barselona i Store VEGA, og var også annonceret til dette års SPOT Festival, som bekendt var nødt til at aflyse. Men Mercedess vender dog stærkt tilbage efter sommeren, hvor hun skal spille opvarming til Ea Kaya på Hotel Cecil. Vi håber på at høre meget mere for den debuterende artist, men indtil da kan man varme sig på hendes gennemførte popsingle “Shy Gangster” her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com