fbpx

Napolés er på vej mod stjernerne i “Circulate”

Foto: Elle Johnson

Svenske Napolés har dag udgivet sit andet udspil “Circulate”, der passer perfekt til en langsom weekend.

Det svenske R&B-stjerneskud Napolés er i dag ude med sin anden udgivelse “Circulate”. Vi var vilde med hendes debutsingle “Slowzy”, der tidligere på året var på vores Ugens Uimodståelige playliste. Den smukke svensker har endnu engang lavet et lækkert legesygt nummer, der flyder ud af højtalerne. Selv fortæller hun om nummeret:

Inspirationen for ”Circulate” er taget fra min hverdag. Den var lavet i løbet af en tid, hvor jeg ville tage mig selv i at tænke på universet, rummet og hvordan alting er forbundet. Før jeg fik i seng ville jeg se Cosmos: A SpaceTime Odyssey på Netflix og læse bøger. I løbet af dagen arbejdede jeg og dagdrømte meget. Jeg prøvede at finde ud af mig selv som kunstner og jeg følte mig meget stolt af at være repræsenteret af Ladieslovehiphop. Udforskningen af min lyd kombineret med dette fik mig til at lave ”Circulate”.

Er det en blød spirituel fredag man har brug for, er “Circulate” lige sagen. Med brede lækre synthakkorder og Napolés smækre stemme er det næsten umuligt at gå galt i byen. Lyt til det laidback nummer herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com