fbpx

Nasty Cherry nytænker endnu en gang poppen på ny single “I Am King”

Foto: Atlantic Records

Amerikanske Nasty Cherry leverer en god omgang moderne pop, med noter af nostalgisk 00’er punk på den nye single “I Am King”

Det hypede girlband Nasty Cherry har efterhånden fået en del øjne på sig, siden de i start marts sidste år udgav deres første officielle single “Win”. Bandet havde i længere tid været omtalt på den internationale popstjerne Charli XCX’s instagram, men de var ikke til at spore på nogle musikalske platforme. Siden debutsinglen har det dog ikke stået stille på musikfronten hos det amerikanske popband, der har et lækkert rocket og punket twist i deres nytænkende musik – som helt klart også bringer associationer til kollegaen Charli XCX. Det er heller ikke mere end en uges tid siden, at vi havde dem med på vores liste over 12 ‘Girlbands of Tomorrow’, og i starten af året rådede vi også alle til at holde et vågent øje med dem, på vores liste over 20 internationale artister man skal holde øje med i 2020.

Nu er kvartetten ude med en ny genrebrydende single, “I Am King”, der både byder op til sing-along og headbanging. Der er smæk på omkvædet, trods den stille og melodiske intro, og igen markerer bandet sig som forgængere for en ny definition af pop. Energien er høj og smittende, mens attituden ikke er til at tage fejl af. Vi kan slet ikke vente med at få lov til at opleve det seje band live engang i fremtiden.

Tjek den nye single “I Am King” ud her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com