fbpx

Nordiske Hits // Uge 19

Foto: lil cat // Mads Vadsager og Cathrine van Leeuwen

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

lil cat – “I Look Hot In This Dress”

Den danske duo lil cat består af kæresteparret Mads Vadsager og Cathrine van Leeuwen, der er gået sammen om at skabe et dansabelt lo-fi univers. De har netop udgivet deres første single “I Look Hot In This Dress”, og som titlen antyder, handler den faktisk om tøj, og om det relatérbare
dilemma mellem det moderigtige valg og den komfortable. Den sjove tekst er understøttet af en lækker produktion med et højt tempo, keyboardlyde og en skraldet rytmeboks. Kærestebandet har fået den ellers kedelige karantæne tid til at gå med, at kreere dette nummer, som vi finder utroligt hyggeligt og spændende.

RoseeLu – “Communication”

Den danske artist RoseeLu har netop sluppet sangen “Communication”, som er opfølgeren på førstesinglen “Never Knew”, der udkom i slutningen af marts. Begge numre viser et stærkt billede af den debuterende artist, med et trappet hiphop univers. Det farverige og legende udtryk er utroligt catchy. Med en stærk attitude og syngende rap viser RoseeLu, at hun er kommet for at blive. Vi er i hvert fald spændte på at se, hvad fremtiden bringer for den nyopstartede artist.

Nils Bech – “Why”

Man kender måske den norske sanger bedst for den utroligt rørende scene fra hit-serien SKAM sæson 3, hvor Isak er til gudstjeneste med sine forældre, og Nils Bech synger salmen “O Helga Natt”, der nu har over seks millioner streams på spotify. Men udover den smukke præstation i SKAM, har han også en masse musik i bagkataloget, og han gæstede også årets by:Larm festival. Nu er han aktuel med sin nye single “Why”, der er et smukt synth-poppet udspil, hvor hans yderst fantastiske stemme får frit slag. Sangen bærer præg af kraftfulde opbygninger, og en smukt tekst, der virkelig fanger ens opmærksomhed.

Ellers Tilføjet:

andreas odbjerg – “min sang”
Anna Leone – “Wondering”
Aza Falls – “The end”
baard – “Nerve”
BENNETT, Lorentz – “LEV MED MIG”
Boy in Space – “Forever Young”
CCA Jonas – “Committed”
Feels – “Ride or Die”
Hanfidel – “Moonride”
Hedda Mae – “Too Good To Be True”
KAMARA – “Don’t Call My Name”
Katlah – “Spell”
Konradsen – “Rodea No. 5”
Moon Mountain – “In Your Jealousy”
Moyka – “Backwards”
Pleasure Patrol – “Hang Loose Man”
Resa – “Love Ain’t Free”
Sam Florian – “Come Over”
Son of Johan – “Hibernation”
Trine Therkelsen – “Vågne Med Dig”
Trubadur – “Har det vildere”
Wilma Nea – “Period”

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com