fbpx

Nordiske Hits // Uge 22

Foto: Becky and the Birds // Sandra Thorsson

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Becky and the Birds – “Paris” 

Den svenske artist Thea Gustafsson, der laver musik under navnet Becky and the Birds, udgav sin debut-EP Becky and the Birds tilbage i 2018, og har siden da smidt et par singler på gaden. Nu er den spirende artist klar med endnu en single til samlingen. Sangen hedder “Paris” og emmer af en lækker neo-soul vibe, hvor hendes lyse og luftige stemme får frit slag. Hun skrev sangen på et hotelværelse i Paris, og den handler om følelsen, der opstår, når man ihærdigt forsøger at undgå at tænke på en bestemt person eller situation. Sangen har en utrolig øm og ærlig vibe, der får hårene til at rejse sig. Derudover er “Paris” også en teaser for hendes kommende EP, der kommer til at kredse om komplekse kvinder – stærke, selvstændige, sensitive og romantiske kvinder. Mens man venter på EP’en, der er sat til at udkomme den 12. juni, kan man passende varme sig på hendes nye single “Paris”.

Augustine – “Coast”

Den 23 årige svenske sanger, sangskriver og producer Augustine, med det borgerligenavn Fredrik Gustafsson, har taget hjemlandet med storm, og har efterhånden flere millioner streams på Spotify. Han var sidst aktuel med sangen “Picking Up Seed”, der imponerede os med en flyvende falset og et dragende trommebeat. Nu er Augustine endnu en gang klar til at slå benene væk under os med sin nye single “Coast”, som er båret af hans smukke vokal. Denne vokal bliver undersøttet af en bærende bas-gang og skarpe synths, der alt i alt bringer en skøn indie-pop vibe, der bringer assosiationer til Bee Gees og The Beach Boys. Der er god grund til at tjekke den fremadstormende artist ud, og hvis du vil lære ham endnu bedre at kende, kan du læse vores interview med ham her.

Moyka – “Violet” 

Med lækker og gennemført elektro-pop musik har 21 årige Moyka gjort stort indtryk på os. Den norske musiker debuterede tilbage i 2019 med EP’en Circles, og hun har siden da udgivet en håndfuld singler, og vi var blandt andet vilde med “Backwards” og “Spaces”. Hun har derudover også været ugens upcoming tilbage i efteråret, hvor vi lærte hende meget bedre at kende. Nu er hun klar med endnu en stærk sang til samlingen. Sangen hedder “Violet”, og den er et smuk udspil, der emmer af storslående beat og synths, der bærer Moykas helt igennem smukke vokal. Sangen har en kaftfuld følelse, der bestemt bringer et savn til dansegulvet frem i os.

Ellers Tilføjet:

Amanda Delara – “Tell Me One Thing”
Betty Bass – “Vibe Out”
Charlotte Qvale – “The Sea”
COUSIN – “Something New” 
CXRTIER – “PRIORITET”
Dagny – “Coulda Woulda Shoulda” 
De Lyse Timer – “Chanceland”
Elias Boussnina – “Pinewood”
girlcrush – “Throwing Like a Girl”
Hugo Sheppard – “Always the Same” 
Ivo Lima – “Inflatable Moon”
Jaim – “Bad Drug”
Josephin Bovién – “Cherry Boy”
LINDSJØRN – “She” 
Liva Mo – “Grief”
Marie Dahlstrom – “You”
Mia Berg – “don’t know (what to do)”
Ness Hakin – “Handen på mit hjärte”
SHY Martin – “Nobody Likes Moving On”
Sterling – “Tahiti”
Timur – “Er Det Slut”
Wilma Nea – “Denail”

Følg playlisten her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com