fbpx

Norske Marie Lemme udgiver i dag den autentiske debutsingle “Myra”

Foto: PR

I dag kan Marie Lemme løfte sløret for sin allerførste single “Myra”, der emmer af autencitet.

Den Oslo-baserede artist Marie Lemme skrev sin første sang som fem årig, nu, 15 år senere, har hun udviklet sig til at blive en utroligt dygtig og autentisk sanger og sangskriver. Hendes musik er stærkt inspireret af naturen, og selv fortæller hun:

Jeg elsker den norske natur. Den er blid, men dog stadig rå og kold og på samme tid fyldt med varme og skønhed. Naturen inspirerer mig meget, og det er også noget der kommer til udtryk i min musik.

Hendes debutsingle “Myra”, emmer da også af en naturlighed, som især er båret af hendes luftige og bløde vokal, der guider os igennem det poetiske tekstunivers, som er på modersmålet norsk. Sangen er en del af hendes kommende EP EIRAM, der udkommer i starten af juni. På EP’en kommer emner som, hjertesorg, vrede og personlige kampe til af være omdrejningspunktet. Vi glæder os utroligt meget til at høre meget mere fra det norske stjerneskud.

Lyt til debutsinglen “Myra” fra Marie Lemme her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com