fbpx

Norske Mia Berg imponerer endnu en gang med sin gennemførte popmusik

Foto: Guro Sommer Værland

I dag er Mia Berg klar med sin første single siden udgivelsen af hendes debut EP ‘Intro’.

Den 24 årige artist Mia Berg, der har sine rødder i Bergen, debuterede tilbage i 2018 med nummeret “Hurry”, og siden da er det kun gået fremad. Sidst vi hørte fra hende var i september 2019, hvor hun udgav sin debut EP Intro, der var sprængfyldt med synth-poppede bangers, og som imponerede vores anmelder. Siden da har hun oven i købet også været forbi Ideal Bar i København, til sin første koncert udenfor hjemlandet, hvor hun slog benene væk under os.

Nu er hun klar med første udspil siden udgivelsen af EP’en. Sangen “don’t know (what to do)” er fra hendes kommende EP, der er sat til at udkomme senere på året. Dette udspil er båret af et minimalistisk musikalsk univers, lækre synths, og hendes smukke vokal. Tidligere på året tog vi en snak med det norske pop-håb, hvor hun fortalte om sin sangskrivningsproces:

– Mange af mine sange bliver faktisk lavet på en dag. Jeg har lært, at man skal have en tydelig ide, inden man sætter sig ned og skriver, men ofte begynder processen med, at jeg har hørt eller læst noget, der sætter nogle tanker igang.

Er du også glad for gennemført popmusik, så bør du helt sikkert tjekke Mia berg og hendes nye single “don’t know (what to do)” ud:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com