fbpx

Norske Resa deler ud af sine følelser på ny single

Foto: Helge Brekke

Den spirende norske artist Resa har efterhånden imponeret os en god håndfuld gange, og hendes nye single gør ingen undtagelse.

Man kender hende måske som rollen Sonja, Evens kæreste, fra hitserien SKAM, men bag rollen gemmer sig en utrolig dygtig sangerinde ved navn Theresa Frostad Eggesbø, som laver musik under navnet Resa. Hendes musik har slået benene væk under os, og især sangen “Borrowed Time” og “You Need a Puppy” gjorde indtryk. Tidligere på året var Resa også vores Ugens Upcoming, hvor vi lærte hende lidt bedre at kende.

Nu er hun klar med den nye sang “Love ain’t Free”, og denne gang er det med følelserne uden på tøjet. Sangen handler, som titlen antyder, om kærlighed, og den er kun båret af Resas smukke vokal, den følsomme tekst og de bløde klaverakkorder, der tilsammen skaber en utrolig fin sang, der går lige i hjertet. Sangen er en del af Resas kommende EP Dumb and Numb, der rammer gaden senere på måneden. Om den kommende EP foræller hun:

EP’en ‘Dumb and Numb’ er et udvalg af sange, jeg har skrevet de sidste to år. Et projekt som i stor grad har handlet om løsrivelse og opdagelse. Selvstændighed har været noget, jeg har værdsat højt og arbejdet på de sidste par år, men samtidig har jeg taget mig selv i gerne at ville føle mere. ‘Dumb and Numb’ er min lille historie om det at arbejde mod en følelse så hårdt, at man ender med at være følelsesløs.

Du kan lytte til sangen “Love ain’t Free” fra Resa her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com