fbpx

Norske SASO skaber magi på debutsinglen “What Are We”

Foto: Nicolai Solbakk Willumsen

Den norske musiker Sandra-Sofie Nordeng har gjort debut med det rørende og skrøbelige track “What Are We”, som emmer af autencitet og ærlighed.

Under kunstnernavnet SASO debutterer nordkvinden Sandra-Sofie Nordeng med sin aller første single som soloartist. “What Are We” kom til verden samme nat som to små kalve på SASOs forældres gård, hvor hun hjalp til med kælvingen. Melodien opstod pludselig i hendes hoved og ville ikke forlade hende før, hun havde skrevet sangen færdig samme nat. Det resulterede i den smukke, hudløst ærlige debutsingle fra SASO. “What Are We” bringer den nordiske magi direkte til dine øregange, med SASOs smukke, krystalklare vokal og stemningsfulde strygere, der folder sig ud som et bølgende akustisk tæppe over den følsomme sang.

Inspirationen henter hun da også fra sine norske kollegaer såsom Inge Bremnes, Fay Wildhagen og Emilie Nicolas. Kommende musik fra den spirende artist er der masser af, så man kan glæde sig til flere udgivelser fra den lovende musiker i den nærmeste fremtid.

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com