fbpx

Nu kan Heartland Festival løfte sløret for det første navn til programmet for 2021

Foto: Graham MacIndoe

I dag kan Heartland Festival afsløre det første navn til deres musikprogram for 2021, nemlig The National.

Selvom dette års Heartland Festival ikke bliver afviklet grundet COVID-19, så har de alligevel formået at få det succesfulde indie-rock band The National med på plakaten til næste års festival. Bandet skulle have gæstet Heartland i år, men nu kan de festival gængere der havde glædet sig til en aften i selskab med dem, glæde sig over at de næste år kommer til at fylde Egeskov Slot med deres lækre indie-rock.

The National, der består af Matt Berninger samt Dessner- og Devendorf-brødrene, udgav i 2001 det selvbetitlede debutalbum, men det var dog det anmelderroste album Boxer fra 2007, som gav bandet sit helt store gennembrud. Siden da har de udgivet en solid række albums, der har skaffet bandet flere hundrede millioner streams på Spotify. Derudover modtog de i 2017 en Grammy for albummet Sleep Well Beast for ‘Bedste Alternative Musikalbum’.

Man kan vist roligt sige, at der er meget at glæde sig til, når næste års Heartland festival bliver skudt i gang. Men mens vi venter, kan man jo passende tune ind når Heartland Festivals Prxjects Stage formatet bliver sendt som live-stream fra Heartlands Instagram og Facebook d. 30. og 31. maj.

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com