fbpx

Ny single fra Off Bloom er et low-key selvtillidsboost

Foto: Universal Music Group

I dag er Off Bloom ude med deres første nummer i 2020 og løfter dermed sløret for, hvad de har gået og brygget på til det kommende debutalbum.

Der er skruet op for selvtilliden på det nye track fra Off Bloom. Viben på nummeret “Mona Lisa” er chill, og selvom teksten er spækket med attitude og kant, er det et mere roligt nummer fra power-pop musikernes hånd. Om handlingen af det nyeste udspil udtaler de:

Det er en low-key confidence boost vibe for os. Det er en sang om at føle, at man er den bedste, sejeste og klogeste. En følelse af at være den eneste i rummet, der ser, hvad der virkelig foregår. Mona Lisa handler om at gerne ville bryde med de gamle regler og at skabe sine egne rammer, således at nye ting kan opstå.

Siden den meget susccesfulde debut tilbage i 2016, har Off Bloom vist sig som en vigtig spiller på den elektoniske popscene og med hits som “Love to Hate It”, ” Love Actually” og senest nummeret “Are You Feeling It Too?” er der ingen tvivl om, at der er tale om et band der har en masse at byde på. Dette får vil fornøjelsen af senere på året hvor gruppen vil udgive deres første album. Indtil nu har dette år budt på finpudsning, færdiggørelse af albummet og der har også været tid til en tur til LA for at skrive nyt musik, med blandt andre produceren Vera. Det ser vi frem til og ikke mindst ser vi frem til igen at opleve bandet live, der er kendt for at være en intens oplevelse med massere af power og nærvær.

Du kan her få et seltillidsboost med singlen “Mona Lisa”:

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com