fbpx

out of the woods’ “Chameleon Song” efterlader én mundlam

Foto: Nanna Bech

out of the woods har udgivet endnu en smuk single, hvor de har skabt en helt særlig lyd.

I april udgav out of the woods deres debutsingle ”Sunday Reassurance”, der virkelig viste gruppens eksperimentale sangskriverstil. Ditte Grube der skriver musikken til out of the woods, arbejdede originalt som skovhugger i Sønderjylland, og naturtemaet er tydeligt at høre i Dittes musik. Og måske endnu mere tydeligt på deres seneste single ”Chameleon Song”. Spillet på et gammelt klaver med en sørgmodig violin, er andensinglen endnu stærkere end debuten. Valsetanken og Dittes smukke melodi gør det til et nummer, man kan høre igen og igen. Ligesom deres debut, er der til “Chameleon Song” også kommet en musikvideo. Ditte fortæller:

– Jeg ønskede at lave en video, som spejler sangens univers og stemning i billedfortællinger. Som illustrerer sangen på et mere abstrakt plan. Jeg visualiserer altid selv historier, når folk fortæller, og der opstår ofte billeder og farver inde i mit hoved, når jeg lytter musik og tekster. Det er den fornemmelse, jeg ville prøve at formidle i videoen.

Se den underfundige musikvideo og lyt til den bevægende “Chameleon Song” herunder:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com