fbpx

PATINA er klar med en nostalgisk musikvideo til sangen “Flammer Rammer”

Foto: Benjamin Lund

Det blomstrende band PATINA, har efterhånden vist sig som et lovende bud på et af Danmarks næste store indie-pop bands. Nu er de klar med en smuk musikvideo til deres lækre hit “Flammer Rammer”.

Det Svenborg-baserede band PATINA, har med sange som blandt andet “giv_tid_giv_slip”, og debutsinglen “miner_paa_papir” fået overvældende succes. Nummeret “Flammer Rammer” har fået over 100.000 streams på Spotify, så man kan godt argumenterer for, at drengene har ramt rigtigt. Deres indie-poppede vibes, som understøttes af en dynamisk disco-stemning, sikrede bandet en koncert på dette års by:Larm, og koncerter på de desværre aflyste festivaler som GrimFest 2020, SmukFest 2020 og SPOT Festival 2020.

Men heldigvis har PATINA stadig lidt lækkert gemt i ærmet til os. I dag er de nemlig klar med musikvideoen til sangen “Flammer Rammer”, der er bandets aller første musikvideo. Den er et fint og originalt billede på bandets lyd, der emmer af farver og følelser. I videoen ser man æstetiske billeder af unge mennesker, der alle befinder sig i samme tomme hus. Instruktøren af musikvideoen Anne-Sofie Lindgaard fortæller om musikvideoen:

Ved første lyt til ‘Flammer Rammer’ åbnede der sig allerede et univers af følelser og visuelle forestillinger op i mine tanker. Sangen formår at sætte ord på og musik til, hvad der for mig fremstår som kompleksiteten ved at være et ungt menneske – rastløs og ensom et øjeblik, rebelsk og fyldt med energi øjeblikket efter.

Udover udgivelsen af denne smukke musikvideo har PATINA også noget andet på hjerte, som vi er spændte på, hvad handler om. De forklarer selv:

Inden måneden er omme annoncerer vi en nyhed, vi har glædet os til at dele i meget lang tid. Vi skal passe på hinanden og huske på, at der er lys forude. Og forhåbentligt kan vi med nyheden forøge optimismen hjemme i stuerne.

Mens man venter på de spændende nyheder, kan man passende varme sig på PATINAs nye musikvideo til sangen “Flammer Rammer” her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com