fbpx

Popkometen Lauv er klar med musikvideo til “El Tejano”

Foto: Elizabeth Miranda

Den efterhånden veletablerede artist Lauv udgav for et par måneder siden sit andet album, og nu har sangen “El Tejano” fået en musikvideo.

Tilbage i marts måned udgav pop-sensationen Lauv sit album How im feeling, der siden udgivelsen har haft stor succes. På albummet får han selskab af store anerkendte artister som Troye Sivan på sangen “i’m so tired…”, BTS og Alessia Cara. På sangen “El Tejano” gæster Sofia Reyes et vers på spansk, der giver sangen lidt ekstra salsa-touch.

Sangen handler nemlig om at Lauv møder en pige, som han flirter og danser med. Den eksotiske vibe, bliver understøttet af klaverakkorder, og salsarytmer. Sangen har nu fået sig en tilhørende video, der, ligesom teksten fortæller, viser Lauv i mødet med en pige, hvor de ender i en dans sammen under Sofia Reyes’ vers.

Du kan se den flotte musikvideo til sangen “El Tejano” af Lauv feat Sofia Reyes her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com