Pottery er ude med en brandvarm single

Foto: Luke Orlando

Det canadiske band Pottery er netop ude med den nye single “Hot Heater”. Her er der lagt op til en brandvarm dansefest med tunge trommer, funky vibes og lækker nostalgi for alle pengene.

Det er ikke for sjov, at Pottery er på listen over 20 internationale navne du skal holde øje med i 2020. Siden årsskiftet har de fem produktive bandmedlemmer sluppet den ene hypnotiske single efter den anden – og nu blev det altså singlen “Hot Heater”s tur til at støde til forsamlingen af stærke udgivelser. Med groove guitar og råbekor ligger nummeret op til den helt store dansefest.

Med et genialt temposkift midt inde i sangen er nummeret i konstant udvikling. Vekselvirkningen mellem det tunge, det groovy og melodiske, det overdådige og helt enkle og den energiske vildskab skaber en unik dynamik og noget af en synergieffekt, der løfter nummeret og viser den skønne legende tilgang til musikken, som er et af Pottery’s kendetegn.

Der er ingen tvivl om, at pottery er et band der nærmest koger over af humor og orginalitet, hvilket vi også fik en smag på, da vi interviewede bandet med 10 hurtige spørgsmål i forbindelse med deres koncert på Ideal Bar tidligere på året, hvor salen blev lagt ned.

Det bliver uden tvivl også en svedig fornøjelse, når bandet igen krydser den danske grænse og giver to koncerter til oktober på henholdsvis Loppen i København og Tape i Aarhus. Der vil altså være rig mulighed for at opleve Pottery live og rigtig få danset sig varm til den nye single.

Få allerede nu varmet danseskoene op til “Hot Heater” her:

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com