fbpx

Psykedelisk pop-debutsingle fra All Things Blue

Foto: PR

I fredags udkom en helt særlig debutsingle fra det LA-baserede drømme-punk band All Things Blue.

Der er noget, der ligger og lurer på den anden side af atlanten. Bandet All Things Blue har både tråde til støjende garage-punk og til svævnede psych-pop. Gruppen er ledet af frontkvinden India Coombs, der også går under navnet Blue, i samarbejde med Jon Joseph. Musikerne tager diverse genre og lyde, giver dem et kærligt særpræget drys af deres egen lyd og mixer det hele sammen til deres helt egen form. Dette ses på singlen med titlen “Chad”, som så dagens lys i fredags. Med den hystriske vokal, der hvirvles sammen med guitaren og keyboardet, er denne sang en omgang nærværende og spændende psykedelisk pop, der giver associationer til både St Vincent og Melody’s Echo Chamber.

Sangen er en kærlighedssang om at have ondt i hjertet og at være afhængig af et andet menneske. Selv siger India Choomb følgende om sangen:

En rutsjebane er sjov, lige indtil du kører på en følelsesladet rutsjebane; når du vil have nogen, der ikke vil have dig, men sørger for at holde på dig alligevel. Nogle gange er du først klar over det efterfølgende; denne person var bare en Chad. Også under hele vokaloptagelsen holdte jeg Jons lille baby dreng, der kun var en uge gammel. I slutningen af sangen bryder jeg ud i grin, fordi babyen var faldet i søvn. – India Choomb

Om sangen skulle have den effekt på flere babyer, må være op til selv-test, at bevise, hvilket vil være muligt med All Things Blue’s kommende debutalbum, der skulle lande i løbet af året, hvor denne singlen vil være at finde. Albummet vil komme omkring både kærlighedssange samt sociale og politiske emner. Indtil albummet dropper kan du give singlen et lyt her:

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com