fbpx

Pulserende powerpop fra norske Charlotte Qvale på ny single

Foto: Julia Naglestad

Den nye single fra norske Charlotte Qvale er et vibrerende powerpophit med både puls og nerve.

Charlotte Qvale har siden 2018 udgivet den ene hårdtslående single efter den anden – og nu er nordkvinden ude med endnu en pulserende pop basker, der får hjertet til at banke og tæerne til at vibrere. Nummeret hedder “The Sea” og kendetegnes af et stramt beat og en svævende vokal. Selvom nummeret er mørkere end hvad vi tidligere har hørt fra artisten, er budskabet opløftende og vigtigt. Om nummerets handling siger Charlotte følgende:

“The Sea” handler om at redde sig selv og om, at det man holder fast i af og til vejer for meget. Man kan sige, at det er en tilbagevendende tematik i livet, der kan være lige vanskelig hver gang. Sangen har en vilje i sig og et overlevelsesinstinkt, som jeg kan relatere til.

Siden numrene fra debutalbummet Fire Dance With Me bragede ud af de norske radioer i 2014, har der været stille fra musikeren. Men der er nu ingen tvivl om, at Charlotte Qvale er tilbage – og ikke bare som soloartist. Charlotte Qvale producerer musik i mange forskellige konstellationer og sidst vi skrev om musikerne var i forbindelse med projektet VIGGO, der udmærker sig med storslåede elektroniske pop-produktioner med harmonerende vokaler, 80’er vibe, dybde og fylde.

Vi har fået hjertebanken oven på dette nummer, og du kan give den pulserende og medrivende power-pop single “The Sea” et lyt lige her:

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com