fbpx

Rangleklods vender stærkt tilbage efter fem år med sangen “Never Lie”

Foto: Copenhagen Records

Den anmelderoste artist Rangleklods er vendt tilbage med ny musik for første gang siden 2015.

Den veletablerede danske artist Esben Nørskov Andersen, der laver musik under navnet Rangleklods, har netop udgivet musik for første gang siden udgivelsen af albummet Straitjacket. Efter udgivelsen i 2015 i samarbejde med kæresten Pernille Smith-Sivertsen skiftede de navn til Blondage, der sidste år kunne annoncere, at de i fremtiden ville lave musik hver for sig. Det kan du læse mere om i vores interview med Pernille her, der nu laver musik under Blondage.

Nu er Esben klar til at lade Rangleklods genopstå som et soloprojekt. Om pausen fortæller han selv:

Jeg har været ude at se, hvad verden ellers bød på. Og selvom rejsen var forførende og oplevelserne vilde, var der helt grundlæggende noget, der manglede. At genopdage Rangleklods, har virkelig været som at vende hjem.

Esben er vendt stærkt tilbage med sangen “Never Lie”, som er båret af et varmt guitar-hook, der understøtter hans sprøde vokal. Hans vokal leverer en smuk tekst, der omhandler længslen efter sommer, solskin og lange, sorgløse nætter og en udsvævende livsstil, hvor virkelighedens realiteter er sat på pause. Selv fortæller han om sangen:

“Never Lie” handler om at være uperfekt. Om at vokse uden at vokse op. Jeg er sammen med min soulmate men opfører mig som om, jeg er på vej videre. Men i det mindste lyver jeg aldrig. Og det er måske derfor, hun bliver sammen med mig. Inderst inde ved hun, at hun er det eneste, der betyder noget for mig.

Du kan lytte til Rangleklods’ nye single “Never Lie” og se den dertilhørende musikvideo herunder:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com