fbpx

Ravi Kuma: Tre numre vi hører på repeat

Foto: PR

Den efterhånden veletablerede hiphop duo Ravi Kuma var tidligere på måneden klar med deres nyeste single “Don’t Ya”, og den forbindelse har vi spurgt duoen, hvad de egentlig selv lytter allermest til i øjeblikket.

Duoen Ravi Kuma har skabt et sprødt hiphopunivers, og de gjorde sig for alvor bemærket med debutalbummet Sub. fra 2019. De er i øjeblikket akutelle med singlen “Don’t Ya”, der viser en anden side af duoen, end vi tidligere har set. Siden Ravi Kumas debut har vi blandt andet haft fornøjelsen af at have dem som Ugens Upcoming tilbage i maj 2018. Efterfølgende har vi oplevet dem live på Roskilde Festival 2019 og senere på Ideal Bar, hvor de imponerede os i stor stil.

Ravi Kuma består af rapper Sharon Kumaraswamy og producer Aske Knudsen, og nedenfor kan du se, hvilke tre sange de i øjeblikket hører på repeat.

Joey Purp – “Elastic”

Det er så vanvittigt hvor meget Joey Purp får ud af så simple midler på det her nummer. Alle lyde i tracket lyder simpelthen bare for vanvittigt, og der er præcis så mange elementer som der skal være. Hverken mere eller mindre. Hans dovne rap levering giver ham en fed attitude, og får flowet til at lyde nemt.

BROCKHAMPTON – “BERLIN”

Vi kan jo godt lide nogle vilde, noisy instrumentals med catchy flows, og her leverer BROCKHAMPTON bare helt perfekt.

SOPHIE – “Ponyboy”

Fik vi sagt at vi elsker fedt lyddesign? SOPHIE er mesteren. Hun formår at gøre noget helt unikt ved de lyde hun vælger. Det lyder som elastiske jernbjælker, hvilket er et super mærkeligt billede. Og så er det sindssygt catchy.

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com