fbpx

School of X slipper endnu en fløjlsblød single, der teaser kommende debutalbum

Foto: Fryd Frydendahl

Det er ikke længe siden, at School of X smed en lækker popbanger på gaden, og i dag er han endnu en gang klar med den næste i rækken.

Den fremadstormende sangskriver, sanger og producer Rasmus Littauer, der går under navnet School of X, har det seneste stykke tid, imponeret gang på gang med sine smukke melodier. Vi var især oppe at køre over ham og Lord Sivas collab “Collarbone”, og den efterfølgende single “Bad Love”, som også fik sig en abstrakt og skyggefuld musikvideo.

Nu er School of X endnu en gang klar til at slå benene væk under os, med sine lækre poppede melankolske toner. Den nye single hedder “Forgot Me on the Moon”. Sangen handler om perspektiverne på tilværelsen, og om at vende smerte til taknemmelighed. Derudover handler den om at blive forladt, og derefter finde lyset, efter man ikke har været i stand til det. Nummeret bliver båret af mørke synths og akustisk guitar, der er med til at skabe det smukke og dragende univers i sangen.

Sangen “Forgot Me on the Moon” er School of Xs tredje og sidste udspil før albummet Armlock udkommer den 29. maj. Men indtil da kan man varme sig på den splinternye single her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com