fbpx

Søsterduoen PRISMA synger om barndommens fantasi på ny single

Foto: Mette Genet

Den spirende duo var for nyligt aktuelle med deres debutsingle, og i dag er det klar med deres andet udspil i rækken.

De to søstre Frida og Sirid, der laver musik sammen under navnet Prisma, udgav i slutningen af marts deres debutsingle “Dear Jane”, som viste et stærkt udtryk af de to kvinder. Vi var vilde med debutsinglen, og derfor var duoen også vores ugens upcoming, hvor vi lærte dem meget bedre at kende. Nu er de klar med deres anden single i rækken. Sangen hedder “A Child”, og som titlen afspejler, så handler dem om barndommen og den barnlige fantasi. Sangens handling er båret af et univers inspireret af indianske og ur-agtige trommerytmer, simple guitarmelodier og støj. Selv fortæller de om nummeret:

Med “A Child” dykker vi ned i barndommens mange minder og drømme. Følelserne af den energiske eventyrlyst og de mange muligheder, som vi som børn havde, har vi forsøgt at genskabe via det eksplosive omkvæd. Men også trygheden og sårbarheden kommer frem i nummeret i de mere stille og finere vers. Kort sagt, barndomsminder udtrykt i ét nummer.

Vi er ret oppe at køre over den skønne søstre-duo Prisma, der endnu en gang viser deres musikalske talent på deres nye single “A Child”, som du kan nyde lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com