fbpx

Sprudlende gymnasiepop med sofistikerede jazzvibes fra Alt for Damerne

Foto: Johan Gaard Lauridsen

Tillad os at introducere de fremadstormede gymnasievenner i Alt for Damerne. Bandet har udmærket sig ved deres evne til at spille op til sol og sommer og sætte godt gang i et dansegulv, men på deres nyeste udspil er det de blå jazzvibes der får lov at udfolde sig.

Til daglig består Alt for Damerne af Osvald Sand Pallesen og Mads August Claussen. Sammen med seks gode venner skaber de sprudlende og levende musik. Kataloget spænder allerede vidt trods de få udgivelser. Der er både plads til festglade funknumre, der er perfekte til dansegulvet, men også de mere rolige inderlige numre, hvor viben er mere hen mod den melankolske jazz. Det er den blandt andet på gruppens nyeste single “Håber”. Dette jazzede nummer viser med den eftertænksomme lyrik en mere følsom side af musikerne. Musikvideoen til nummeret understøtter denne stemning med rå og farvefattige klip, der tilsammen bliver til en skæv collage af inderlige følelser.

Der er ingen tvivl om, at der her er tale om et band, der mestrer lidt af hvert og trods de få numre, har de fundet deres egen stil og genkendelige lyd. Vi har tænkt os at holde øje med “Alt for Damerne” og er spændte på, hvad det næste bliver fra deres side. Indtil da kan du se videoen til “Håber” lige her:

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com