fbpx

Svenske Elina åbner op for følelsesregisteret på singlen “Blue”

Foto: Hampus Hjellström

Den efterhånden veletablerede artist fra Sverige har haft stor succes med sin følsomme popmusik, og nu er hun klar med endnu en smuk sang til samlingen.

Tilbage i 2018 debuterede svenske Elina med sangen “Wild Enough”, der har ramt over 40 millioner streams på Spotify, og derudover har hun hittet med “Champion”, der også er fra 2018 og har over 33 millioner streams. Så man kan vist godt argumenterer for, at den svenske pop-komet har skabt et solid fundament til en veletableret karriere. Nu er hun klar med endnu en smuk singlen til samlingen. Denne gang åbner hun op for de store følelser på sangen “Blue”. Den er båret af hendes smukke vokal, en poetisk og hudløst ærlig tekst og bløde guitar akkorder. Selv fortæller hun om nummeret:

Der er en bittersød fornemmelse når det går op for en, at man er kommet videre efter noget hårdt. Man er kommet over nogle stadier, en smerte, og en fornægtelse, og endelig kommet til en accept. Dette er noget, jeg har tænkt meget på på det sidste, hvordan det går op for en, at man ikke længere er offer, og hvordan de gode minder begynder at overrumple de dårlige minder. Man er ikke lige så følelessmæssigt investeret længere. Sangen “Blue” handler om dette. Handler om at lade fortiden være en del af en selv, og sætte pris på, hvor det har ført en hen.

Er man glad for fløjlsblød pop, der handler om heartbreaks og store følelser, bør man helt sikkert tjekke Elina og hendes nye single “Blue” ud. Du kan høre den lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com