fbpx

Svergies nye pophåb Mazen Awad udgiver endnu en banger til samlingen

Foto: Robin Helgesen

Den svenske pop-komet Mazen Awad er klar til at varme din lille-fredag op med hans nye single “Aftercare”.

Den spirende DIY-artist Mazen Awad fra Svergie producerer, skriver, synger og mixer alle sine sange selv. Hans debutsingle “Secret” udkom tilbage i 2017, og siden da har han udgivet sangen “For Granted”, og det succesfulde popnummer “Just A Lie” Feat. Zeper, der har rundet over to millioner streams på Spotify.

Mazen Awad er nu klar med endnu en pop-banger til samlingen. Hans nye single “Aftercare” udkom i dag, og er hans første udgivelse siden 2018. Sangen handler om kærlighed og om at forsone sig med sine tidligere forhold. Selv fortæller han:

Sangen “Aftercare” handler for mig om en ødelagt fortid med nogen, men ikke nødvendigvis kun det. Den handler mere om at være frem og tilbage i usikkerheden, fremfor bare at ‘go with the flow’, noget jeg føler, at vi som mennesker ikke gør nok. Vi bør prøve ikke at bekymre os og kontrollere alt, og hellere sætte pris på de bedre ting.

Er du også glad for lækker gennenført popmusik, så bør du helt sikkert tjekke Mazen Awad og hans nye single “Aftercare” ud:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com