fbpx

Tessa giver endnu en gang ‘zero fucks’ på sit seneste track “Glo På mig”

Foto: PR

Tessa kræver snart ingen introduktion, og i dag er hun ude med endnu et velrappet nummer “Glo På Mig”.

Der er gang i den kvindelige kometrapper Tessa, som er ude med sin anden single i 2020. I marts fik vi nummeret “Så’n der” som var en sexet affære, der endte med at tage Danmark med storm. Nu er hun ude med det mere hårdtslående track “Glo På Mig”, hvor hun giver en verbal lussing til sine haters. Selv fortæller hun om meningen med nummeret:

Sangen handler om at give sin energi til folk der fortjener den. Selvom du godt ved, at alle andre kigger på dit liv gennem en skærm. Det suger livet ud af dem.(…) Jeg vil gerne have, at folk forstår, at dem der har tid til at skrive shit om dig, ikke har noget andet at tage sig til. Learn how not to give a fuck.”

Det er kun et år siden, at Tessa lagde sin første freestyle-rap op på nettet, og det er gået bragende hurtigt for den attituderige rapper – så hurtigt at hun nogle gange glemmer, at der snart er mange i Danmark, der ved hvem hun er:

Tracket er opstået ud fra mit liv. At blive en anerkendt person så hurtigt gør, at man kan glemme, at man er det. Man kan gå på gaden og tænke »hvad glor du på?«, indtil man kommer i tanke om, at de sikkert kan genkende en fra medierne. »Nååår ja, I’m sorry!«

Lær ‘how not to give a fuck’ med Tessa og sangen “Glo På Mig” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com