fbpx

The Colour maler disko-farver på tilværelsen med ny single

Foto: Carl-Emil Storm Gabrielsen

Den nye single fra The Colour er et festfyrværkeri af funky rytmer og glade disko-dage, der sparker weekenden i gang.

Bag aliasset The Colour gemmer sig den danske musiker Adam Blinkenberg Koch, der er godt i gang med at cementere sig som en vaskeægte diskoprins. Sidst vi hørte fra ham, var det med det farverige nummer “Too Late”, der gav associationer til 70’ernes og 80’ernes disko-grooves og catchy melodier. I dag er den nye single “Falling” faldet ned i turbanen på alle diskoglade dansedyr. Med en blød og let hæs vokal leverer musikeren det catchy og ørehængende omkvæd. Dette nummer er mere uptempo end det forrige og garanterer et dansegulv i bevægelse. Ligesom på de tidligere udgivelser bliver der på denne nye single skabt en bro mellem fortidens nostalgiske disko-grooves, som vi kender dem fra både Michael Jackson og Earth Wind and Fire, og ind i nutiden, med hints af house og moderne pop produktioner.

Få fyret godt op for dansegulvet med det fede fredagsnummer “Falling” her:

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com