fbpx

The Slow Painters har udgivet en fremragende debutsingle

Foto: Sigurd Fandango

16 år skulle det tage, før The Slow Painters udgav deres debutsingle, men heldigvis er den norske kvartet kommet utrolig godt fra det.

Det norske band The Slow Painters har snart mange år på bagen. Det er 16 år siden at de fire gutter Andreas, Simen, Paal og Øyvind dannede bandet i Oslo, og det er først nu at de udgiver deres debutsingle “Egon”. Kvartetten startede med at spille klassisk brit-pop, men har nu fundet sig til rette på den folkede indiemusik-hylde. 

“Egon” er den første sang de skrev til deres kommende selvbetitlede debut-EP, og er inspireret af et billede der hang i Andreas’ soveværelse, som var en reproduktion af et selvportræt af den østrigske maler Egon Schiele. Nummeret og dets udførelse er både eksalterende og rørende, og sender et gys gennem kroppen, i sær når bandet rigtig giver den gas i det ørehængende omkvæd. Vi vil se frem til deres kommende debut-EP, men indtil videre vil vi nyde lidt mere af “Egon”:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com