fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 19

Foto: Anna Klein // PR

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange. Denne gang bringer vi 25 brandvarme og helt nye tracks fra nær og fjern.

Anna Klein – “Lonely

Den toronto baserede artist Anna Klein havde sin debut tilbage i 2016 med EP’en Innocence, der blev stærkt efterfulgt af hendes debutalbum These Days fra 2018. Siden da har hun blot udgivet en enkelt single, “Work Out”, og nu er hun endelig klar med sin første single i år. Sangen hedder “Lonely”, og viser endnu en gang, hvor dygtig en sanger, sangskriver og producer hun er. Den emmer af lækre dreampop-vibes, men viser også en følsom og ærlig side af hende frem. Anna Kleins rejse er bestemt ikke slut endnu, og vi er vilde med hendes sprøde fredags-banger, der på alle måder varmer weekenden op.

bby ivy – “One Touch”

bby ivy udgav i slutningen af februar sin allerførste EP, Grizzly, der er et attituderigt udspil spækket med autenticitet. Hendes musik er produceret af Jaylien, der har skrevet og produceret for store veletablerede artister som Akon, Britney Spears, Chris Brown og Snoop Dogg. Nu er bby ivy klar med en ny single, der har fået titlen “One Touch”. Et gennemført nummer, der bærer præg af trappede beats og en syngende rap. Endnu en gang beviser hun, at hun er et stærkt bud på den næste store pop-sensation, og vi er spændte på at høre meget mere fra hende i fremtiden.

Grizzly Coast – “Catch & Release”

Den blomstrende indierock-artist Alannah Kavanagh, der laver musik under navnet Grizzly Coast, havde sin debut i 2018 med sangen “Zuzu’s Petals” og har senere udgivet en håndfuld singler. Heriblandt “High-Function”, som vi var helt pjattet med. Nu er hun klar med sin nye single “Catch & Release”, der endnu en gang vækker associationer til 00’ernes indiebands, og som bliver båret af kraftfulde trommer og en gennemtrægende guitar. Hun leverer ligeledes en smuk vokalpræstation, der giver musikken et lækkert feminint udtryk. Grizzly Coast viser altså, at hun er en dygtig artist, der har taget indierock-genren og gjort den til sin egen.

Ellers tilføjet:

Aksglæde – “Halvgud”
Amanda Rakel – “2AM Friends”
ARES – “Burn”
Arlo Parks – “Black Dog”
Charli XCX – “i finally understand”
Easy Life – “peanut butter”
Freja Kirk – “Pancake epiphany”
Goss – “Country Boy”
george – “fallin (feat. Liss)”
GRETA – “Hydrogen”
Hayley Williams – “Taken”
Kehlani – “Change Your Life (feat. Jhené Aiko)
Liberty – “1988”
Little Simz – “might bang, might not”
Mercedess – “Shy Gangster”
M.I.L.K. – “WWW (feat Soleima)
Nille – “Strøm”
Ozzy Wacko – “Time for it”
Kim Petras – “Malibu”
Soon – “Bad Ritual”
Two Year Vacation – “Never Been To Paris”
Virgin Miri – “Bubblegum”

Følg playlisten her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com