Ugens Uimodståelige // Uge 20

Foto: Nussy // Ainsley Hutchence

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange. Denne gang bringer vi 25 brandvarme og helt nye tracks fra nær og fjern.

Nussy – “Sahara”

Den australske artist Nussy, har noget af en fortid bag sig. For tre år siden blev hun nemlig diagnostiseret med en svulst på stemmebåndet, dog var den godartet, men hun måtte alligevel lade sig operere, hvilket satte musikken på pause. Nu er det hele to år siden, at vi hørte fra hende sidst, og det med sangen “Lights Go Out”, men nu er hun endelig tilbage med en ny pop-banger. Sangen hedder “Sahara”, og er et nummer, der passer perfekt til at få gang i dansegulvet. Bag de festlige optimistiske toner, lægger sig dog en stærk handling, om meningen med livet, og jagten på svar. På trods af et længere sygdomsforløb, og en pause fra musikken er Nussy klar til at slå benene væk under os med sit nye sommerhit “Sahara”.

slowthai – “BB (BODYBAG) 

Den blomstrende genre grime har efterhånden fået et stort publikum rundt omkring i hele verden, trods sine stærke rødder i England. I Northhampton finder man en vaske ægte grime-rapper, nemlig slowthai, der om nogen har bevist at han mestre genren. Han debuterede tilbage i 2016 med sangen “Jiggle”, og har siden da udgivet en stor håndfuld singler, samt albummet Nothing Great About Britain fra 2019. Nu er slowthai endnu en gang klar med en brandvarm grime-banger “BB (BODYBAG)”, der emmer af hårdtslående rap-stykker og et lækkert beat til at understøtte hele balladen. Der er ingen tvivl om, at en artist som slowthai, kan få os til at savne sommerens festivaler og koncerter, især efter at han leverede en koncert til topkarakter i Lille VEGA i efteråret, og derudover var han også annonceret til dette års Roskilde Festival.

Col3trane feat. Kiana Ledé – “Clutch”

Den blot 21 årige London-baserede artist Cole Basta, der laver musik under kunstnernavnet Col3trane, har siden sin debutsingle “Smart Aleck Kill feat. SG Lewis” haft overvældende stor succes med sin musik. Han har udgivet hele tre albums, og samarbejdet med artister som Miraa May, Amber Mark, FKJ og mange flere. Nu er han gået sammen med den succesfulde R&B artist Kiana Ledé på sangen “Clutch”, der er et stærkt R&B nummer, der emmer af bløde toner og calypso-rytmer, der gør nummeret lækkert og dansabelt. De to artister viser på sangen, at være et utroligt godt match, som man hurtigt overgiver sig til. Er man lige så vild med Col3tranes fløjlsbløde toner, og gerne vil lære ham bedre at kende, kan man passende læse vores interview med ham her.

Ellers Tilføjet:

ALMA – “LA Money”
Bbybites – “Amirite”
Caroline Romano – “I Still Remember”
Charli XCX – “enemy”
Chloe x Halle “Do It”
Feng Suave – “Half-Moon Bag”
Gavin Haley – “2FU”
ILIRA – “Fuck It, I Love It!”
Jacob Collier feat Mahalia & Ty Dolla Sign – “All I Need”
Karl William – “Under Solen”
KXDS – “Beautiful Brains”
Lea Kampmann – “Higher”
Lil Skies – “Riot”
Lydmor – “Someone We Used To Love”
mags – “ludlow coffee supply”
Matilda – “Tonight”
Phlake – “Silly Dancer”
Pottery – “Hot Heater”
Sophie Hunger – “Everything Is Good”
Tessa – “Glo På Mig”
The Beths – “I’m not getting excided”
Vaarin – “Lovers In Memory” 

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com