fbpx

Ugens vigtigste albumudgivelser // Uge 18

Foto: Mahalia // Kanya Iwana

Her er vores guide til denne uges vigtigste albumudgivelser. I denne uge er der blandt andet godt nyt til de mange hip hop fans, fra BENNETT, Yxng Bane og selveste Drake. Der er også blevet udgivet perfekte soundtracks til karantænen og isolationen, der kan krydre tiden med dansble toner. Ugens albumudgivelser beviser at musikerne ikke lader sig slå ud af omstændighederne, og at der stadig strømmer lækre udgivelser ud. Vi er glade for at præsentere jer for ugens vigtigste albumudgivelser. 

BENNETT – OCH DU HETER?

Svenske BENNETT har omsider udgivet sit debutalbum med titlen OCH DU HETER? Er du til svensk hip hop, der skubber til grænserne for, hvad hip hop er og kan, så er dette album lige noget for dig. Albummetes ni spor har hver deres egen stemning og næsten hver deres egen genre. På albummet får BENNETT også besøg af kunstnerene Lorentz, Yemi, Fricky og ikke mindst norske Lil Halima.

Drake – Dark Lane Demo Tapes

I nat har produktive Drake udgivet opsamlingsalbummet Dark Lane Demo Tapes. Albummet, der bliver gæstet af både Future, Playboi Carti, Young Thug og mange flere, indeholder en del allerede udgivet sange og leaks men også nogle helt nye. Med denne udgivelse annoncerer Drake tilmed også, at hans kommende studiealbum vil lande til sommer. Mon ikke det også får streamingtjenesterne til at eksplodere.

MahaliaIsolations tape

Hvis man føler sig isoleret derhjemme, er den korte EP af engelske R&B musikeren Mahalia det perfekte soundtrack. De tre numre på Isolations tapes, bringer beroligende toner og ægte 00’er nostalgi med sig. Udgivelsen er musikerens fjerde EP og følger i kølvandet på hendes velmodtaget debutalbum Love & Compromise fra sidste efterår.

This Boy – Year 1

Et dedikeret act der virkelig dyrker det helstøbte album med en sammenhængende fortælling fra start til slut, er danske This Boy. I dag har de to barndomsvenner bag kunstnernavnet udgivet deres visionære debutalbum. Albummets rejse svinger både forbi det eksperimenterende, det højtidelige, det poppede og det minimalistiske. Det er tydeligt at musikerne er dedikerede til deres fag og deres udtryk. Hvilket også understreges med den 32 min. lange video der samler hele albummet. Videoen har til formål at få folk til at stoppe op og tænke over tilværelsen. Som titlen indikerer er dette blot første skridt på en årlang rejse med This Boy, som vi er spændte på at følge.

Yxng Bane – Quarantime: The Lost Files

Den britiske rapper Yxng Bane er ude med svedige karantæne-tunes samlet sammen i albummet med titlen “Quarantime: The Lost Files”. Her er der numre, der bare skriger på at blive danset til. om du så foretrækker søde afroswing toner eller er mere til U.K. drill eller trap, så har Yxng Bane det perfekte nummer lignet op til dig på albummet.

Gå heller ikke glip af:

Det Sidste Orkester – Ungdomstungsind Tur / Retur
Finds Them And Thrills Them – Disconnected, But Connected (red mail)
Jon Gottlieb – Jon Gottlieb
Konradsen – Rodeo No. 5
Northfield – An Enchanted Waste of Love
Shade – Combat Rave
Son of Johan – Hibernation
Vilde Græs – Vestenvind

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com