fbpx

Wilma Nea slipper endnu et lækkert udspil til sin kommende EP

Foto: Sam Florian

For nyligt udgav Wilma Nea sit første udspil til sin kommende EP, og i dag kan hun løfte sløret for det andet i rækken.

Wilma Nea har tidligere sunget kor i bandet Children of the Sün, men har nu sit eget soloprojekt. Hun udgav sin første single “Kolgränd” på modersmålet svensk tilbage i 2019. Der skulle dog gå et helt år, før hun udkom med noget ny musik. Senest udgav hun nemlig sangen “The Rain”, der viste et blødt og følsomt udtryk. Nu er hun klar med det andet udspil til hendes kommende EP Issues.

Sangen hedder “Period”, og er et vaskeægte kærlighednummer, der emmer af fløjlsbløde toner, og hvor vokalen er bærende sammen med lækkert guitarspil. Selv fortæller Wilma Nea om den hudløst ærlige sang:

“Period” er en sang der handler om at slå op, men især handler den om at føle sig skyldig over at gå fra nogen og komme videre. Jeg er ikke så god til at håndtere følelser som skyld, og jeg tænker tit på, hvordan det påvirker mit selvbillede. Da jeg skrev sangen havde jeg voldsom PMS, men jeg ville også gerne putte min side af historien ned på skrift. Det gik senere op for mig, at selvom jeg sårer folk, er der ingen andre end mig selv, der beskylder mig for det.

Du kan lytte til den smukke sang “Period” af Wilma Nea her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com