fbpx

Amanda Rakels nye single “Magnetic” er et sandt EDM-hit

Foto: Anne Lysa

Den dansk/svenske artist Amanda Rakel har netop sluppet endnu en brandvarm single til samlingen.

Amanda Rakel er født i Tyskland, har en dansk mor og svensk far, og er opvokset i Schweiz, men er fortiden bosat i København. Hun debuterede tilbage i 2017 med nummeret “My God”, og har senere hen haft succes med sange som “2 AM Friends”, “I Tried” og “August”. Nu er hun klar med sit tredje udspil i år. Den nye single hedder “Magnetic”, og er hendes EDM/Dance debut – en lyd hun selv er vild med at lytte til. På sangen er hun gået sammen med den svenske producer, Erik Steen for at give sangen lidt ekstra spice. Om sangen fortæller Amanda Rakel selv:

Jeg skrev Magnetic allerede i 2018. Det var meningen at jeg ville release den som et akustisk nummer, men min mavefornemmelse sagde, at den skulle i én anden retning. Jeg er virkelig glad for at jeg var tålmodig. Magnetic handler om et crush jeg havde. Han havde et smil som fik hele rummet til at lyse op, og alle var tiltrukket af ham – som magneter. Jeg kan være rimelig genert overfor mine crushes, og synes aldrig rigtig jeg kan måle mig med de udadvendte piger; piger som er ”care-free and wearing daisy chains”…jeg er mere tilbageholdende, og jeg prøver at lade den følelse skinne igennem i teksten.

Det lækre nye nummer “Magnetic” er helt sikkert et lyt værd, og især hvis man vil i rigtig god sommerstemning. Selvom det er Amanda Rakels debut med EDM og Dance er sangen bestemt ikke en skuffelse. Med et solidt beat, lækre synths, og en gennemført tekst leveret af en fejlfri vokal, går sangen lige i hjertet. Du kan lytte til nummeret lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com