fbpx

ARES imponerer med sangen “Heaven” og tilhørende æstetisk musikvideo

Foto: Louise Krag Mortensen

Den spirende duo ARES er nu klar med sangen “Heaven”, som er deres andet udspil i 2020. Sangen har oven i købet også fået en tilhørende musikvideo.

Der kan efterhånden ikke være nogen tvivl om at vi, her på redaktion, er ret pjattede med den danske duo ARES, der består af Louise Andersen og Line Mortensen. De debuterede tilbage i 2018 med sangen “Strangers”. Siden har de imponeret med sange som “Lost My Mind” og “Ghost”. Senest udgav de sangen “Burn”, hvor de hentede inspiration fra superhelte-universet.

Nu er den blomstrende duo endnu engang klar med en vaskeægte elektro-pop banger. Deres nye udspil hedder “Heaven”, og handler om at turde blotte sine følelser og være sit autentiske selv i alle relationer. Den er båret af en dragende og gennemført produktion, der understøtter den stærke vokalpræstation. Selv fortæller duoen om singlen:

Vi har ofte dyrket den mere tunge og melankolske side af poppen, men med ‘Heaven’ vil vi vise, at vores lyd og sangskrivning kan mange ting, og vi elsker sangens lyse og drømmende stemning, som vi håber, at folk også kan mærke, når de hører sangen.

Den drømmende single har oven i købet også fået sig en flot og autentisk musikvideo, hvor man ser billeder og klip af duoen i forskellige settings. Videoen indeholder både æstetiske billeder, og hverdagsagtige billeder af de to kvinder i bandet. Om videoen fortæller ARES:

Vi har altid gerne ville lave en musikvideo, og da vi skrev ‘Heaven’ kunne vi mærke, at det her var den helt rigtige sang til at skabe et stemningsfuldt og følsomt visuelt univers til. Vores mål med videoen er at dele ud af os selv og vores egen private relation. Samarbejdet med Emma Ishøy omkring videoen har været fantastisk. Hun forstod med det samme vores vision og har formået at bringe den til live i videoen.

Du kan se videoen til ARES’ nye single “Heaven” herunder:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com