fbpx

AyOwA er klar med dragende single

Foto: Sigga Ella

Den danske elektroniske duo AyOwA er klar med et nyt udspil, og de forbliver i det engelsk-sprogede univers.

Den spirende duo AyOwA har efterhånden slået benene væk under os utallige gange efter deres debut i 2016. De startede deres karriere med sangen “Sommer”, der blev efterfulgt af nogle gennemførte singler, og EP’en Eremit. Senere udgav de EP’en Farvel, som vores anmelder var ret så pjattet med. Tilbage i februar udgav duoen deres første udspil på engelsk i form af dobbeltsinglen “First Frost/Amoeba”, hvor deres dragende elektroniske univers dog var blevet bevaret.

Nu er AyOwA klar med efterfølgeren til dobbelsinglen. Deres nye udspil hedder “Is It You Love”, og er, som vi kender det bedst fra AyOwA, et mørkt nummer, der bliver båret af dragende synths og en gennemført lyrik, der til sammen danner rammen for duoens særpræget lydbillede. Dog er “Is It You Love” en del mere håbefuld og optimistisk, end meget andet de har udgivet. Sangen er oven i købet en del af duoens kommende album, der rammer gaden dette efterår.

Vi glæder os til efteråret, hvor vi kan få lov at høre AyOwAs album, men for nu kan vi glæde os over den nye single “Is It You Love”, som kan høres her. Man kan også nyde den tilhørende musikvideo, som er en kollage af filmede analog billeder. Se den her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com