fbpx

Aza Falls’ “April” er alt det man ikke vidste, man havde brug for

Foto: Kristoffer Juel Poulsen

Danske Aza Falls laver spændende genreblandet musik, og er netop aktuel med det fantastiske nummer “April”.

Free-jazz- og dreampop-komponisten Stine Steendorph var tidligere en del af avantgardepop-bandet JUJU ME, men er nu at finde under kunsternavnet Aza Falls. Hun er netop nu aktuel med den smukke single ”April”.

På nummeret har hun samplet det indiske percussioninstrument tabla, der giver en varm rytmisk bund under den rummelige akustiske guitar. Stines stemme er skøn og har en blødhed, men også en helt speciel intensitet, som kommer fra en indisk spirituel sangtradition, som sangen er dedikeret til. 

“April” leder tankerne hen mod PJ Harveys nyeste musik og den samme brug af akustiske instrumenter, verdensinstrumenter og den kontrastfyldte brug af en enkelt mandestemme. En lyd som er sjælendt hørt før og helt utroligt at den kommer fra lille Danmark. I September udkommer Aza Falls med albummet WAKE, og hvis numrene er af samme kaliber som “April” kan det kun blive godt. Lyt til nummeret herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com