fbpx

Barselona cruiser i et sort-hvidt landskab med rockstarbriller på i ny musikvideo

Foto: Bobby Mandrup

Hele Danmarks drengepop-duo Barselona kom i fredags med en ny single, og idag har de netop sluppet musikvideoen dertil.

Anmelderroste Barselona er efterhånden et act de fleste danskere har på deres sommerplaylister, og de to unge musikere Rud og Rasmus er nu begyndt at røre på sig igen, efter knap et års fordybelse i udformningen af det næste kapitel for dem, deres musik og deres karriere.

Den første markering af dette næste kapitel kom i fredags i form af den drømmende og manifesterende single “1 Dag Er Vi 1 Minde”, hvor drengene er trukket i et noget mere rocket udtryk, end den drenge-pop vi først lærte dem at kende fra. Det er dog ikke noget de gør halvt, og med den netop udgivne musikvideo ligner de to fyre en tro kopi af et par britrockere fra midt 60’erne. I et sort-hvidt landskabssceneri cruiser de rundt i en lækker retrobil i deres fineste puds – og selvfølgelig med rockstarbriller på. De eneste klip i farve er når duoen danser foran et stort brændende bål, der blænder med sin gennemtrængende orange lue med forstærket effekt, forårsaget af det forløbende sort-hvide billeder.

Vi glæder os til at følge med i, hvad dette nye kapitel vil byde på af udgivelser fra det veletablerede band. Giv musikvideoen et kig herunder:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com