fbpx

Britiske Oli Fox smidder lækre pop-toner på sangen “Player 2”

Foto: Jack Brigland

Den britiske popstjerne kunne i sidste uge løfte sløret for sin nye single, der er lavet i samarbejde med to gode venner.

Den Essex-baserede artist Oli Fox, der både er sanger, sangskriver og producer, har med sine udgivelser samlet over fem millioner streams på Spotify. Der er godt gang i hans numre, og der bliver taget inspiration fra hans egne personlige erfaringer til lyrikken. Han mener selv, at den maskuline skrøbelighed bør blive mindre tabubelagt, og i den forbindelse fortæller han om sin nye single “Player 2”:

Sangen har stået bag en tom side bagerst i min notesbog i et stykke tid. Jeg gik igennem de klassiske frem og tilbage stadier tideligt i et forhold, hvor jeg ikke var helt sikker på, om jeg skulle fortælle, hvordan jeg havde det. På et tidspunkt knækkede jeg, og fortalte personen alt, hvilket var meget bedre end at forsøge at spillet. Jeg håber, at sangen kan minde folk om, hvor meget sjovere det er at være ærlig.

Den nye single “Player 2” fra Oli Fox er et gennemført pop-udspil, der er fyldt med lækre dansable beats, som på alle måder vil være passende til sommerens udendørs fester. Sammen med de lækre toner, er teksten, som Oli Fox selv beskriver, en ærlig og følsom affære, hvilket altid går godt i spænd med den optimistiske festlige stemning i musikken.

Der er god grund til at tjekke Oli Fox og hans nye single “Player 2” ud:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com